продукти

вега

61,500 ден

моќност

12kW

бои

- +
категории               тагови         

Description

технички спецификации

димензии

номинална излезна топлина

редуцирана излезна топлина

ефикасност при номинална излезна топлина

ефикасност при редуцирана излезна топлина

максимална површина на загревање

тежина

потрошувачка на гориво

дијаметар на цевка за согорување на воздух

дијаметар на издувна цевка

капацитет на полнење

автономија на работа при номинално загревање

автономија на работа при редуцирано загревање

темп. на издувна цевка при ном. излезна топлина

темп. на издувна цевка при ред. излезна топлина

потрошувачка на електрична енергија

приклучок за електрична енергија

53,8 x 108 x 68 cm

12 kW

2.4 kW

η% 91

η% 90

100 m²

130 Kg

min. 0,7 Kg/h max. 2,5 Kg/h

38 mm

80 mm

15 Kg

6 h

21 h

165 °C

125 °C

360 W

230 V / 50 Hz

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social