продукти

алба

76,875 ден

моќност

18kW

бои

- +
категории               тагови         

Description

технички спецификации

димензии

номинална излезна топлина

моќ на загревање на простор

ефикасност при номинална излезна топлина

максимална површина на загревање

тежина

потрошувачка на гориво

дијаметар на цевка за согорување на воздух

дијаметар на издувна цевка

капацитет на полнење

капацитет на бојлер

максимален работен притисок

потрошувачка на електрична енергија

приклучок за електрична енергија

58,5 x 93 x 55,5 cm

18 kW

3 kW

15 kW

η% 90,1

130 m²

180 Кg

мин. 1,2 Kg/h мах. 3,2 Kg/h

38 mm

15 Kg

32 l

2 bar

450 W

230 V / 50 Hz

технички спецификации

димензии

58,5 x 93 x 55,5 cm

номинална излезна топлина

18 kW

моќ на загревање на простор

3 kW

ефикасност при номинална излезна топлина

15 kW

максимална површина на загревање

η% 90,1

тежина

130 m²

потрошувачка на гориво

180 Кg

дијаметар на цевка за согорување на воздух

мин. 1,2 Kg/h мах. 3,2 Kg/h

дијаметар на издувна цевка

38 mm

капацитет на полнење

15 Kg

капацитет на бојлер

32 l

максимален работен притисок

2 bar

потрошувачка на електрична енергија

450 W

приклучок за електрична енергија

230 V / 50 Hz

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social