продукти

митсубиши 14

443,968 ден

моќност

14kW

- +
категории          тагови                   

Description

технички спецификации

приклучок за електрична енергија

капацитет на топлење

капацитет на ладење

максимална температура на загревање

максимална температура на топла вода

температура на работа

ладење

разменувач на топлина

циркулациона пумпа

број на перки

димензии на надворешна единица

димензии на внатрешна единица

приклучок

површина на загревање

3Ph/400V

14 kW

13,2 kW

65°C

60°C

-28 to +46°C

R32

3/8”,5/8”

4,82

1

95х33х135 WxHxD (mm)

134 Kg

1″

350 m2

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social